27.08.2010 г., 21:10 ч.

Измамница 

  Поезия
586 0 0

Потъвам в неговите топли длани,

събуждам се в прегръдките на друг.

А дълбоко във сърцето си мечтая

ти да бъдеш тук!

 

Заспивам с него, а сънувам тебе,

добре, че мислите ми не чете.

Той ме гали с нежни ласки,

а аз във него виждам теб.

 

Той ме гали, но студено е сърцето

и тръпка няма в мойта кръв.

В гърдите сякаш мястото е празно,

където много пъти беше пръв.

 

Писна ми от филми и от роли,

да лъжа други всеки ден.

А без сили моето сърце говори,

че обича само теб.

© Антониа Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??