23.06.2013 г., 14:09 ч.

Измислици 

  Поезия » Любовна
414 0 0

Чуваш ли сред лятна жега

светулки и щурци как плачат?

Земята е напукана от нега,

а дните уморено крачат...

И слънцето пожар излива

със пълни шепи шеговито,

а утрото с нощта се слива

в целувка жарко дяволита...

И в моето житейско лято

щурци, светулки още има...

Ела сега до мен, а не когато

в косите ми ще дойде зима...

Р.Д.

© Румяна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??