Мога да пиша за въздишки и трепет...
Мога да пиша за бурна любов... Но не искам.
И не защото я мразя, а защото живота
не е само любов. Знам!?
Непрочетен, за много ще бъда и още
за толкоз неразбран!? Но всъщност
това ме стимулира да пиша, душата да дам.
Дори в откровения... Много от нас са със
отношение че този не става, а онзи е супер!?
Но всъщност... Тъга и че се преструват
на разбиращи сложната поетична душа.
Стига моля ви, не се правете на сложни.
Достатъчно сложен е нашият свят.
Усмихнете се... Прочетете,
тогава подминете и толкоз.
Не прогонвайте тях... Различните,
неосъпунените с чисти сърца.
Те споделят със нас своята искреност
и своята страст.
© Ангел Всички права запазени