19.11.2017 г., 17:52 ч.

Изповед 

  Поезия » Свободен стих
598 2 2

Каквото имах го дадох.
Каквото нямах го взеха:
право на избор, 
на любов,
на мечти,
правото да бъда просто човек.
Сега стоя осиротяла
и искам да се покаям:
за грешките, 
за раните,

за мислите
любовни, греховни, чисто човешки.
И искам пак да поискам.
И искам пак да мога да дам:
желание,
отдаване,
копнеж,
без страх от нараняване.
Ала мога единствено да се отдръпна.
И плахо в черупката си да се намърдам,
където тихо ще те загърбя.
Мисълта за теб ще изтрия
и нейде там ще те забравя.

 

© Михаела Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??