20.02.2007 г., 12:52 ч.

Изповед 

  Поезия
634 0 0

Тишина!

Откривам я в музиката.

Спокойствие!

Чувствам го през мисълта.

Надежда!

Виждам във всеки ден, който преживявам.

Шастие!

Красотата е около мен, онемявам.

Живот!

Понякога тежи.

Решение!

Тъга мълчи!

Посока?

Вярна, ако сърцето ти реши!

Грешка!

Избор дава Господ, той ще съди!

Смирение!

Всеки може да сгреши!

Помни!

Прошка винаги търси!

 

М.                                                                                                                            15.02.2007 г.

© Малина Арнаудова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??