29.10.2010 г., 21:19 ч.

Изповед на една проститутка 

  Поезия » Хумористична
1199 0 0

                                     Изповед на една проститутка

                             

                                 Безброй мъже в живота си "познах" -

                                 богати, грозни, симпатични...

                                Персони странни, без ищах,

                                суетни, мнителни, егоцентрични.

                                Мнозина днес (известни, знаменити)

                                към ласките ми губят интерес

                                и пръкват се ту травестити,

                                ту импотенти с патогенен стрес.

                               От призрака на  старата мома

                               треперят... чаровни хубавици

                               и пред олтара казват: "да"

                               дори на дядовите си връстници.

                               Но прагматични като на Запад,

                               обвързват брачен договор с анекс:

                               "... щом на съпруга зъбите окапят,

                               Тя с младо жиголо да прави секс!"

                                На почит уж е моят занаят,

                                а кукли за любов продават,

                                СD-та с порно в 3D формат -

                                с кого ли не, с какво ли не го правят!

                               Не ме наказвай, БОЖЕ МИЛИ!

                               И ако аз все пак се преродя,

                               то нека бъда щраус на кокили,

                               а не сред други кукувци жена!...

'

 

 

 

 

                                      

 

 

© Красимир Кунчечв Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??