4.03.2008 г., 9:59 ч.

Изповядвам любов 

  Поезия
575 0 4
Изповядвам любов,
като щастие златно,
като вечен поток във всемира.
Изповядвам любов
и е нежно, приятно,
щом сърце във сърцето замира.
Изповядвам любов
и ме топлят лъчите,
разпилели в звъна си дъга.
Изповядвам любов!
Във очите ми скрита,
днес прокапва добра... синева!

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??