26.01.2007 г., 15:38 ч.

Изправи се 

  Поезия
784 0 2

 

Небето е мъгливо.

Очите са сълзливи.

Сърцето е разбито!

Цветята вехнат.

Животът си отива.

Спри за миг!

Върни отминалото щастие,

замени сълзите с усмивка.

Подсвирни с уста,

не се самосъжалявай,

просто живей,

бъди силен,

заради себе си,

не заради другиго!

Изправи се!

© Красимира Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??