3.12.2007 г., 10:16 ч.

Извинение 

  Поезия » Гражданска
1286 0 8
Извиняваш ми се. Казваш "прости".
А знаеш ли какво е извинение?
Тънък слой истина
върху дебел слой лъжа.
Кажи ми как да ти простя?
Не можеш да побеждаваш във всяка игра.
Реши къде да върви твоята съдба,
не се води по грешна звезда.
Прощавам ти, защото те обичам,
но и аз съм човек, уморявам се да тичам.
Дойде време да спра на STOP,
не съм толкова млад, за да живея като роб.
 


© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??