17.12.2018 г., 8:44 ч.

Извор 

  Поезия
151 0 0

                                                                няма любовта

 

                                                           заместник и е извор

 

                                                               на благодатта

 

                                                         .....................................

 

                                                                  благодатта -

 

                                                                         от

 

                                                                    любовта

 

   

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??