28.07.2007 г., 21:12 ч.

Жаден до лудост 

  Поезия
788 0 4
Обичам да гледаш
как гола заспивам
и как полудяваш,
че не давам ти нищо.

Не ти позволявам
дори и целувка
и пак те оставям
жаден до лудост...

© ЛОЛИТА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??