30.11.2006 г., 22:29 ч.

Жадуване 

  Поезия
917 1 1
Защо така безумно те желая?
Защо ли искам да съм с теб в нощта?!
И грях ли е това, не зная,
но искам да си моята звезда.

Жадувам да почувствам твойто тяло,
жадувам за целувките ти страстни.
Нека с теб да бъдем цяло.
Нека бъде сън прекрасен...

А после нека бъда чужда,
нека бъда непознатата жена,
от която винаги ще имаш нужда,
за чиито ласки ще копнееш
               във ноща...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мила,чувствата са истински!Опитай се за промениш формата на стиха!Знаеш ли аз какво правя,когато дълго търся ритъма?!Запявам по редовете!
Предложения
: ??:??