6.05.2007 г., 20:27 ч.

Жадувано... 

  Поезия
798 0 1

                                Жадувано...

Жадувам аз да те видя пак...
Жадувам аз за твоите очи, за усмивката ти...
за всичко твое...

Жадувам, моля се, да видя прекрасните ти кафяви
очи отново... но  това надали ще стане...

Иска ми се като те видя отново, да ми се усмихнеш
скришом, да видя малката искра в очите ти,
когато ме гледаш...
И да си спомня колко хубаво ми беше с теб...
Да си спомням за твоите ласки и да
почувствам дъха ти...
Но това едва ли ще стане...

© Дори Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??