25.09.2007 г., 8:19 ч.

жарава 

  Поезия
523 0 8


лунна нощ
в очите ми валят звезди
а вътре
в мен
на залеза жаравата
още ме гори
припламва
искам да я загася
но ветрецът нощен
не ми дава
все подухва
и разпалва
и тя гори
гори
ветре
спри
докога ли
ще
боли

лунна нощ
валят
звезди




© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??