17.07.2007 г., 16:06 ч.

Жега 

  Поезия
463 0 6
 

Жега



Слънцето грее.

Силно препича.

Поглед чернее.

Потта се стича.


Мозък завира.

Халюцинира,

как ферментира

морето в бира.


В къщи на сянка,

под климатика,

умните хора

сърбат мастика.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??