17.06.2007 г., 23:31 ч.

Желаеш ли ме ??  

  Поезия
1781 0 2
Гледаш ме, изпиваш ме с очи.
Желаеш ли ме???
Искаш ли ме така, както аз искам теб?
Мечтаеш ли нощем за моето тяло?
Искаш ли го? Търсиш ли го?

Желаеш ли ме, скъпи?
Кажи ми го нежно, прошепни ми го!!!
Веднага кажи, че копнееш за мен и аз ще дойда,
без да питам, само леко ще се сгуша в теб...

Обич моя, пожелай ме!!
Само ми кажи, че ме желаеш и аз ще дойда,
ще изпълня всяко твое желание, без дори да кажа не.
Имайки предвид моите думи, сега просто ме потърси и
ми кажи, че ме желаеш...

© Джени-фенка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да не си златна рибка, че да изпълняваш всички желания!По добре да изпълняват твоите желания!
  • именно възрастта ме въздържа да напиша коментар.
Предложения
: ??:??