31.05.2006 г., 20:50 ч.

Желание  

  Поезия
823 0 1

Желание за секс
струи от погледа -
под клепки примижали,
потрепващи като крила
на пеперуда
около ярък пламък
закръжила.
С езиче розово
докосваш
устните си мило
и зъбките ти бели
блестят
като брилянти,
от слънцето огрени.
Люлееща походка
на кръшното ти тяло
събужда в мен
мъжкото начало,
пулсиращо дълбоко
нейде в слабините.
Искам те сега -
като лоза да те обвия,
жадно да захапя
нежната ти шия,
с връхчета
на пръсти да те галя
до отмала
страстно да те любя!

© Александър Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??