12.09.2008 г., 22:07 ч.

Желание 

  Поезия » Еротична
1095 0 2
Искам  да  ме  искаш,
искам  силно  ти да ме притискаш,
да ме галиш  жадно, жадно
да  целуваш  влажно, влажно.

В  погледа  ти само жар да срещам,
и силно в себе си да  те усещам.
От  желания  измъчвана да стена,
 пред мен застанеш ли,  да се протегна да го взема.

Ръцете ти, о, с  тялото  си аз  да  търся,
и съзнанието си с горещи мисли да омърся,
за които всички  ще са грях и срам,
но не за мен, без свян, защото двамата сме  там.

© Любов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??