Желание
Опасно е, когато идваш,
не мога да се сдържам.
Ръце в косите ми оплиташ
и да ме грабнеш бързаш.
Изземваш цялата ми сила,
удоволствието е до припадък...
и щастлив, че съм се опиянила,
безпощадно ме нападаш.
Притискаш ме до хладната стена
във властните си мъжки длани,
положени на нежните бедра,
повдигаш ме, по-здраво да ме хванеш.
Че те желая, да призная ме е срам,
но страстната целувка ме издаде...
И да не спираш, моля се сега,
треперейки тъй жарко от желание!
© Мирена Всички права запазени