16.05.2007 г., 20:27 ч.

Желание 

  Поезия
640 0 4
ЖЕЛАНИЕ


Не ме богоизбирай,
когато ме възнасяш
там горе, на небето,
облечена в прегръдките ти.

Не ме обожествявай,
когато после слизаш
и бавно разсъбличаш
душата
и ръцете ми.

Само ме обичай!

Така ще знам,
че съм дете на Бога!

© Силвия Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??