20.03.2008 г., 10:05 ч.

Желание 

  Поезия
665 0 9
Желание

Искам вятърът да ми даде крилата
и бурно с него аз да полетя,
да стигна чак до небесата,
от Слънцето да взема светлина.

Искам в полет с птиците да тръгна,
безгрижна по безкрайна синева,
да мога облаците да прегърна,
да разстеля пастелена дъга.

Искам да танцувам с вълните,
под прожектора на свенливата Луна...
Искам да докосна и звездите,
самата аз да се превърна в звезда...

Искам с листата на дърветата да пея,
да радвам всеки гост на пъстрата гора...
Искам, искам, да живея,
да усещам всеки малък миг така!

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??