20.04.2008 г., 11:59 ч.

Желание 

  Поезия » Еротична
920 0 1
Постигна нещо - да те пожелая,
и сега ще си поиграеш със мен!
Когато сутрин за ласките ти помечтая,
ти ще си невидим и студен.
Ще се появиш, когато от блянове изтрезнея,
по-властен отпреди.
О, кажи ми как да престана за теб да копнея!
Или ме мъчи, от желания убивай ме ти!
Събудих се и те желая, а ти не подозираш, уви,
че мислено езиците наши играят,
а горещите ти пръсти по тялото ми шарят,
Ти не знаеш как ме опожари!
Искам и не искам от тези мисли да изстина,
искам и не искам да си желаният обект!
С упоритост, вярвам, че всичко си постигнал,
а какви блянове проектираш към мен?
Копнежите ми спрямо теб уж изчезват,
а със по-унищожителна сила се явяват след миг.
Аз всеки тласък усещам, макар да е мислен,
аз настръхвам от всеки стон, който издаваме,
всяко тежко дишане и от всеки въображаем вик!
Сега те няма да провокираш желание в мен.
О, дали ще успееш, щом имаме целия ден!

© С обич от мен за вас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??