4.11.2005 г., 1:13 ч.

Желание 

  Поезия
1008 0 3



Желая да избягам в безкрайността.
Желая да потъна в неизвестността.
Желая времето да спра.
Желая проста да умра.
Но не за винаги да бъда мъртва,
а за миг един.
За да прозра истината отвъд вечността,
да позная небитието скрито в нашите души,
да разгадая вълшебството на мечтите ни.

Желая в листо зелено да се превърна в миг
слънцето да ме погали с жълта, пареща ръка,
да чуя нечии неизкрещян вик,
да избягам, да се скрия в мрака
на моя червено-огнен плам,
да напиша недовършената си поема,
да пия от неизпитото вино на моя срам,
да бъда непокорна и несломена,
пред моите безбройни грехове,
които крия в тъжните си стихове.

Желая да съм цвят от дъгата,
от светлина и обич да ми изтръпват краката,
да ме болят ръцето от доброта,
да полетя на крилете на моята мечта..

Аз просто желая........

© Н Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??