5.10.2008 г., 14:59 ч.

Желание...за грях 

  Поезия » Еротична
1170 0 5
 Искам те.
Сега.
... да те имам.
За мен, само за мен.
В постелята.
Тази нощ.

****
... но те нямам.
Далеч си.
... От тук.

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??