13.04.2007 г., 18:50 ч.

Желание за теб... 

  Поезия
946 0 0
 

Желание, желание за страст

непреодолимо, жадно мен изгаря

и сякаш аз потъвам във дълбока паст,

когато чуя твоя дума, дори когато най-невинно ти ме заговаряш.


Когато съм пред, теб разцъфвам като цвят,

ти мечта си, ти си несънувания сън,

ти си животът, ти си целият свят,

ти си най-яркият, жизнерадостен звън...


Желая те, не мога да го отрека,

не мога повече да издържа,

желая те, на тебе вечно ще се обрека.

Как това тъй силно чувство аз да въздържа...


Във мен се борят странни мисли,

копнежи нови и мечти,

надявам се сърцето твое да размисли,

да види любовта във моите очи...


На сън  аз твоето име изричам,

неусетно се будя,

сънувах как в твоята любов се обличам

и защо не си до мен сега се чудя...


Караш ме да се усмихвам,

Ддори когато най-силна болка в мен гори,

нежно прегръщаш ме и аз пред теб смирено стихвам

и няма вече болка, ти с лекота я заличи...


Когато плача, сълзите ми с целувка изтриваш,

отново със теб съм щастлива,

пред тъгата си безжалостен и без пощада я убиваш,

с теб, мило момче, любовта преоткривам!


Готова съм на всичко даже

Душата твоя аз да притежавам

и искам аз да ти покажа,

че моята любов е адски силна, на теб и нея ще се наслаждавам...


Обичам косите ти - тъмни, някакво тайнство прикрили,

обичам очите ти - по-сини от малкия, китен синчец,

обичам ръцете ти, които с цялата си нежност сърцето мое са покрили,

обичам те и от целувки дарявам ти венец!


Цялата съм твоя,

цяла-целеничка,

не ме оставяй, обич моя,

защото аз съм като птичка.


Пази ме,

сърцето малко никога не наранявай,

люби ме

и цялата си обич на мене подарявай!!!


Вярвам, че никой не ще ни раздели,

ще вървим с теб ръка за ръка,

но ако някоя друга сърцето ти плени,

в сълзите си ще се удавя от тъга...


Обичам те!!!

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??