18.12.2007 г., 10:53 ч.

Желания и страст 

  Поезия » Любовна
781 0 4
Тази вечер при тебе ще дойда.
А нощта ще ме скрие в тиха прегръдка.
Ще пристъпям в големите преспи
и звездите ще светят, огрявайки пътя ми.

Бавно, сигурно крачка по крачка.
Идвам!
Премръзнала цялата.
Но студа не усещам -
кръвта ми кипи за жадувана ласка.

Ще потъна в очите ти - чистите,
ще потръпвам в ръцете - премаляла,
ще се срещнат устни - изгарящи,
ще намерят стряха душите ни.

И ще бъда онази, порочната.
Искай ме!
Ще се стичам по тебе на капки.
Пий ме!
Ще загубя личност - ще бъда грешната!
Ще се разливам!
Бездиханна с тебе ще се слея!

С погледа си целия ще те пребродя.
Жарките ми устни ще те парят.
С ухание на нежност ще те залея.
По тебе ще рисувам с цялата си същност!

Ще се въздигаме двамата в полет.
Ще се слеят две тела в едно!
Ще съм твоя!
Eдинствена!
Ти си мой -  тук и сега!


Пепи

© Пепи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??