23.06.2007 г., 11:38 ч.

ЖЕЛАЯ ДА ТЕ ИМА 

  Поезия
692 0 4

Желая да те има
във моя ден суров
и нощем да се будя
все още от любов!

Мой свят  неразгадан си,
и истина, копнеж -
порой неубоздан си,
нахлуваш още в мен.

Аз искам да те има
и грешен, но и прав
в душата ми незрима
със дяволски инат.

За да ме будиш с устни
и бъдеш все тъй жив,
в съмнение и вяра
и в бъдните дни!

О, ти не си измислен -
в сърцето си ми ти!

© Дора Ефтимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??