17.10.2008 г., 12:26 ч.

Жена 

  Поезия
574 0 2
Жена

Аз съм просто жена,
която знае своята цена.
Мога да бъда нежна и зла,
красива като орхидея,
тъмна като нощ без луна.

Пометена от мъжки ветрове,
ще надвия своите страхове,
защото съм жена, за любов родена,
на тази вселена.

© Цветелина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??