6.10.2006 г., 23:36 ч.

Жена 

  Поезия
644 0 6
Да бъда тук,а тъй далече

Една жена с хиляди лица

Сега покорна и смирена

Измислено реална,истинска лъжа

След миг бунтовна и непокорена

Любена,разлюбвана,жена

Акорд възторжен и падение

В Скромност и в Суета сама 

Аз Обичам,Мразя и Живея-Аз една Жена

© Десислава Панчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??