24.08.2010 г., 19:09 ч.

Жена с чанта 

  Поезия
1106 0 5

Жена с чанта

и билет за Италия,

ще пътува до там,

докъдето мечтае.

 

Жена с чанта,

с надпис “Италия”,

пътува до вкъщи

с трамвая.

 

2009г.

© Невена Григорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??