Такива случаи познавам - не един.
Те разкриват част от женските прищевки,
когато еди кой си господин
поднася чувствата си - еднодневки.
Жената я прихващат буйни хали
и бързо може всичко да забрави…
Наместо любовта си да погали,
тя решава да я изостави,
а той – любовникът, с порив смел,
с инстинкт, далеч от влюбено сърце,
показва хватките си на петел,
прикривайки нечистите ръце.
-Жена такава може също да кълне -
прави го, когато казва само: ”Не!”
© Валери Рибаров Всички права запазени