Жените са силни!
Жените са силни!
По-умни от нас!
Не бъдете наивни.
Правете си пас!
На техните страсти
все сме подвластни.
Играем по свирки,
все едно сме мисирки!
На лапи въртим се
щом плеснат с ръце,
към тях ний стремим се
с трептящо сърце.
Жените са чудо!
По-силни от нас.
Влюбени лудо,
над нас те имат власт!
Мачовци много
съм виждал в нощта,
погледнати строго
да лазят в калта!
Пари и бижута
даряваме с куп,
само те да не кажат,
че спали с тулуп!
Жените са силни!
По-умни от нас!
Не бъдете наивни.
Това казвам Ви аз!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени
Поздрави, Пещерски!