21.10.2008 г., 21:38 ч.

Женкар 

  Поезия » Любовна
912 0 3
Гледаш мен, а всъщност искаш друга,
променяш мнението си просто ей така.
От утре аз ставам твоя съпруга.
Помисли си! Искаш ли наистина това?!

Във вярност на мен ще се закълнеш,
да не поглеждаш друга освен мен.
Но аз те познавам... Няма да успееш!
Не ще издържиш дори и ден.

Женкар, такъв си и такъв ще си останеш.
Всяка хубава жена ти тайно желаеш
и дълбоко във сърцето си го знаеш.
Но тогава... Защо за мен мечтаеш?

© Стефани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • поздрав
  • На мен не ми харесва...
    Вярно е, че в стих се изливат емоциите, но понякога не по подходящ начин, а именно като този - изтъркан.
    Успех.
  • "заклееш" - няма такава дума. правилната е "закълнеш"
Предложения
: ??:??