11.02.2008 г., 16:44 ч.

Женски работи 

  Поезия
651 0 3
 

Женски работи били това -

лея сълзи пак за щяло и нещяло.

Лея сълзи под учуденото одеяло,

скрила мократа си до прокисване глава.

 

В щастие, нещастие и болка

лея сълзи и попивам цяла ролка.

Просто - „женски работи", нали?

Стискам зъби, питам се дали

и когато да поплача не успея,

ще мога истински  да се засмея?

© Люска Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??