10.10.2007 г., 21:26 ч.

Женски стих 

  Поезия
1460 0 22
Само се пишем на феминистки...
Само се перчим на много дръзки...
Само се правим на мъжегризки
и медалистки по мъжки дръжки...

Само се гърдим, че всичко можем...
Само се гърбим със сто задачи...
Само се гъзим на бича кожен -
 да сме човеци с живот сабачи...

Само се майним за някой Гринго...
Само се мизим по обиграност...
Само се мОрим за старо Бинго:
нашата сила е всъщност- слабост...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??