9.07.2009 г., 10:12 ч.

Житейска философия 

  Поезия
860 0 12

Силен и непобедим е в тебе духът...
никога не си уплашен, уязвим -
ти си господар на съдбата -
неподвластен, нерушим!


Никога недей да коленичиш,
гледай смело в очите нa  врага,
точно в сърцето стреляй,
не се огъвай пред смъртта!

Никога не питай как...
не разчитай на късмет...
върви напред...  и все напред!
И не подвивай крак!

Посрещай зората с надежда
и никога със  робски страх!
Остави се да те води стремежа
и преследвай мечтите докрай!

Стигнеш ли ада...  
и дявола  черен ще покориш -
ако си верен на себе си даже,
когато всички крещят ти: "Грешиш"!

© Виктория Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??