29.08.2005 г., 22:25 ч.

Живей спокойно 

  Поезия
922 0 0

Живей спокойно

 

Вече те забравих! Живей спокойно!

Няма да се върна, за другиго горя.

Забравих и миналото ни отровно,

Изтръгвало от мене не една сълза.

От сърцето ми, болката си тръгна,

Но във тебе остана, знам, страха,

...Да не би във твоя храм аз да се върна

и да проговори гласът на съвестта.

Усещаш ме във вятъра, на старите места,

преследва те и болката, горяла в моята душа.

Но моля те, живей спокойно! Нали преди не се поколеба!!!

Вземи си спомена, лицето, душата и сърцето,      

Аз се наплаках, аз те изстрадах

ти си върви към нов храм за спомени,

и не слагай мои снимки там....Ти вечно ще останеш сам!!!

© Пандора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??