24.07.2006 г., 12:57 ч.

Живей за мига! 

  Поезия
904 0 1

Дали е време да те оставя?
Дали ще съм щастлива след това?
Не трябва да се заблуждавам, че
някога друг ще обичам, тъй както
теб до сега.
Да вярвам вече немога,
след всичко сърцето боли.
Тръгвам, защото е време и
аз да живея - Нали?!
Прости ми, но немога,
нямам сили след теб да вървя.
Времето бърза, затова ако можеш-
                          Живей за мига!

© Даниела Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??