31.05.2007 г., 20:39 ч.

Живот 

  Поезия
517 0 1
Животът е птица красива,
когато щастлив е човек.
Животът е майчица мила,
когато късметът е с теб.
Животът е тайнство за всеки,
родил се на тази Земя.
Животът - това е магия,
когато ценим го с душа!

                                2006г.

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрав за стиха!!!
    Права си.
    "Животът - това е магия,
    когато ценим го с душа!"
Предложения
: ??:??