7.10.2006 г., 0:40 ч.

Живот за двама 

  Поезия
749 0 2

Живот за двама

 

Едно е да си сам,а друго-

да сме двама.

Това в животът се нарича

"лична драма".

Живей за да обичаш-

обичан ще бъдеш за награда.

Животат тъй създаден е,

че да не съм сама,

а да сме двама.

 

 

Обичай искрено,

обичай силно,

сърцето е голямо.

А щом любов е влязла през вратата-

не я гони......

ти обич ще получиш за отплата!

© Вилияна Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??