8.08.2006 г., 17:09 ч.

Живота 

  Поезия
1262 0 3

В живота си човек веднъж обича.
Споделя болки, радости, тъга...
В живота трябва много да изстрадаш,
за да усетиш сладостта на Любовта.

Не трябва само ти за себе си да мислиш,
не трябвя да си егоист,
дарявай всичко вътре от сърцето
и ще си наистина Щастлив!

Оценявай всичко във живота,
дори и най-дребните неща
и знай, че Господ всичко вижда
и ще ти се отблагодари след това.

Обичай и ще имаш всичко.
Обичай всеки от душа.
Бъди себе си...
и ще си най-щастливият човек в Света!

© Даниела Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??