Животът - изкусен, неверен любовник,
танцуващ своя вечен танц със смъртта...
Проклятие... Или подарък от Бога...
Изпълнен с безброй чудеса...
Животът, роден от магията свята,
от чудото с име любов...
Животът, покълнал тук на земята
по волята свята на Бог...
Животът със своите болки, страдания...
С протуберанси от обич и светлина...
И с толкова святи и грешни желания...
Животът-прашинка в окото на Вечността...
© Нина Сименова Всички права запазени
Прегръщам те!!!