4.02.2004 г., 12:28 ч.

Животът е крадец 

  Поезия
1464 0 3

Животът е крадец потаен,
през счупени прозорци влиза в нас,
оглежда се и без да се поколебае
отнема ни любов,тъга и радостта.

Умник е той макар да го прикрива,
за себе си остава  любовта
и я преражда без да се замисля,
но други са героите във таз игра.

/DIV>

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??