21.08.2007 г., 12:12 ч.

Животът на танцьора 

  Поезия
734 0 2
В душата ти е тъмно,
облян си в самота
и искаш да почувстваш безброй други неща!
Музиката лесно ще те освободи
от тази празна стая на твоите мечти.
Музика и танци, животът ти са те,
това, което искаш и можеш най-добре!

Ритъмът е в пулса,
танцът е в кръвта,
музиката е живот,
спасение е тя!
Обичаш да танцуваш,
ритмичен си дори,
бърз такт в живота
е това, което искаш ти.

Щом почувстваш ритъм,
избива те на танц.
Тактове, движение -
и ти си като в транс.
Вдъхновението идва
от ритъма на песен,
чрез която танцът става доста лесен.

Движенията ти изящни
разкрасяват света,
обичаш да го правиш,
това ти е в кръвта!
Не спирай да танцуваш,
движи се леко ти,
под такта на мелодия,
приятна за твоите уши.

Чувстваш се добре, докато музика се лее,
движението лесно с такта ще се слее.
Приятно ти е, щом го правиш,
приятно ти е да се завъртиш,
ритъмът да следваш,
докато се изтощиш
от този танц в живота на твоите мечти.

По-добре танцувай
и за друго не мисли!
Когато ти се движиш,
чувстваш се добре,
животът става лесен -
с усмивка на лице.
Смисълът в живота
идва, когато затанцуваш!
Обичаш да го правиш
и от друго не се интересуваш!

Целият живот е изпълнен с ритъм, музика, движение -
това, което искаш, можеш и правиш!

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??