6.10.2011 г., 21:00 ч.

Животът труден 

  Поезия
289 0 0

ЖИВОТЪТ ТРУДЕН

 

Животът труден

продължава.

Той носи радост

и мечти,

но в мене болката

остава,

сърцето свива и боли.

 

Най-щедър дар за мен

е любовта!

И чувството е най-красиво,

когато е взаимно.

Зная,

богатство то е

неизмеримо.

 

Но колко пъти

във живота

човек от любовта си страда.

Със кръст

по своята Голгота,

обичащ,

нелюбим остава!

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??