1.07.2012 г., 16:41 ч.

July morning (юлско утро) 

  Поезия » Пейзажна
884 0 2

Слънчев лъч потопи се в очите,
морски бриз се пригали в косите,
изгрява усмивка добра и бяла -
зората лятна в лицето ми е спряла.

Морето гали лунните плажове,
пощипва с любов синевата;
греят с обич слънца запалени,
птица бяла кръжи в необята.

Лято. Лъх на море и усмивка,
приказно свежа морска утрин -
милват тялото с любов вълните,
бисерче нежно се крие в черупката.

Добро утро, мое слънчево лято!
Здравей и ти, юлско утро!
Разпилей в мен лъчите си златни,
превърни деня ми в сияние лудо!

- July morning! - морският бриз ми нашепва.
- Юлско утро! - с любов морето отвръща.
Слънчево-лятна синя импресия,
миг от вечност,
който при себе си все ще ме връща!

 

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??