31.08.2006 г., 1:34 ч.

JUST Breathe 

  Поезия
755 0 4
Задушавам се... толкова бавно и мъчително... Не... не мога да дишам... Не усещам нищо - само болката от мисълта за теб. Всяка вдишване сякаш е последно... надявам се следващото наистина да е! Мога да спра да дишам, но знай... Сърцето ми да спре няма, за теб то ще бие винаги... завинаги... до край!!!

© Боряна Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??