18.07.2006 г., 21:08 ч.

Кажи ми 

  Поезия
695 0 3
Спри до мен, кажи ми думичка една,
не отминавай!
Разделя ни в пространството стена,
не съжалявай!
Не сме създадени един за друг,
за щастие.
Избухваме и двамата като барут
при несъгласие.

Не отминавай,
думичка една кажи ми само!
Не съжалявай,
ако ми кажеш повече, ще има напрежение голямо!
За щастие,
стената е непреходно обвита от бодлива тел!
При несъгласие,
кажи ми само, отминавайки, "Обичах те"!

© Ваня Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??