Кажи ми коя съм...
Кажи какво става -
душата си погубих,
започнах да губя и ума и дума.
Кажи ми -
в какво ме превърна,
с твойте "лапешки" номера.
Аз да не съм ти майка?!
Надявах се да съм ти жена...
Кажи ми коя очакваш да бъда... или каква?
Кажи ми, не ме убивай безмълвно...
Кажи ми, не ме пускай в пропастта
на умопомрачението и страха.
Тази твоя любов ще ме докара до лудост.
© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени