9.04.2007 г., 19:41 ч.

Кажи ми, Господи... 

  Поезия
597 0 4

Кажи ми, Господи, Ти, който
дошъл си тук за ден, за два,
Ще мине ли таз наш'та криза?
Дали в Европа сме сега?
А там ще има ли закони
по-сурови от това?
А  ТЕЦ - ще има ли?
А  АЕЦ?
А как ще сме със топлата вода?
А пенсиите колко ли ще скочат
и детските ще гледат ли дете?
Дали ще ги отворят досиетата?
Да видим кой, къде, какво, кога...
Ще има ли поправка нова
за рапъра  Ванко 1?
А с какво ще стоплим Вальо,
ако всички зими са като сега?
Ще влезат ли в затвора политиците,
за да не остане празно
мястото им на медиците?... 

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??